söndag 11 oktober 2009

Joakim Knapp

Joakim Knapp är Eternal Returns grafiska formgivare och har gjort inbjudningar, loggor, affischer och typsnitt åt oss. Ni ser dem förhoppningsvis över hela stan. Joakim Knapp kommer vara den som håller i workshopen i Grafisk Design tillsammans med Niklas Bergh som går av stapeln redan nu på måndag på Arenan mellan kl 16-18, där deltagarna får skapa sitt eget interaktiva typsnitt. Platserna är begränsade så anmäl er nu!

Som grafisk formgivare vill Joakim utmana sig själv och experimentera med det klassiska och vanebildande. Att finna harmoni i form är både bra och dåligt, oftatst är det mer intressant med en störande komposition än den helt harmoniska. Vi ser oftast harmoni i det som ögat är vant att se.
”Som grafisk formgivare jobbar jag ofta med att presentera andras tankar och då gäller det att inte mitt formspråk tar över helhetsintrycket.”
Joakim bor och verkar i Stockholm och delar sin tid mellan frilansuppdrag i sitt företag Post Creative och som art director på konceptbutiken Tshirt Store. Han arbetar med både nationella och internationella kunder och är utbildad vid Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar